News

"The Black Label": Μία πρωτοποριακή επίδειξη σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση της μάρκας στην Κύπρο

Μακριά από την τυπική πασαρέλα, η εκδήλωση περιλάμβανε έναν συναρπαστικό συνδυασμό cheerleaders, χορευτών και επαγγελματιών μοντέλων

Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2024

Το One Shot, η κυπριακής ιδιοκτησίας μάρκα που ιδρύθηκε στο Λονδίνο, έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στην Κύπρο με μια εκδήλωση που συνδύασε τέλεια τη μόδα και το fitness. Στο FUELHOUSE, το boutique γυμναστήριο μετατράπηκε σε ένα δυναμικό runway για να γιορτάσει την κυκλοφορία της τελευταίας συλλογής της One Shot, "The Black Label." Αυτή η πρωτοποριακή επίδειξη σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση της μάρκας στην Κύπρο, θέτοντας τα θεμέλια για μια νέα εποχή που συνδυάζει τη μόδα με το fitness.

IMG_5985.JPG

Μακριά από την τυπική πασαρέλα, η εκδήλωση περιλάμβανε έναν συναρπαστικό συνδυασμό cheerleaders, χορευτών και επαγγελματιών μοντέλων, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια. Η δημοφιλής προσωπικότητα Ντία Αριστού περπάτησε στο runway, δίπλα στη σχεδιάστρια Connie Christofi, προσθέτοντας μια προσωπική και εμβληματική πινελιά στην εκδήλωση. Το live DJ set από τον Mr. Cause ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό του κοινού, με τις καινοτόμες δημιουργίες που συνδύαζαν υψηλή απόδοση με πρωτοποριακό στυλ.

Το κοινό ήταν τόσο επιλεκτικό όσο και ποικιλόμορφο, με άτομα όπως η Ramona Phillip, η Valentina Tsingi, η Έλενα Φτελέχα και η Ιωάννα Χριστοφή, καθώς και άτομα από τον χώρο του wellness, όπως η Χαρά Μαλιώτη και η Μάρα Πετρίδη.

IMG_5994.JPG

Ο βραβευμένος φωτισμός του FUELHOUSE παρείχε το ιδανικό σκηνικό, καθώς οι αίθουσες του γυμναστηρίου άνοιξαν για να αποκαλύψουν σειρές ρούχων που παρουσιάστηκαν δημιουργικά πάνω σε διάδρομους γυμναστικής και ανάμεσα σε σακιά του μποξ. Αυτός ο άψογος συνδυασμός μόδας και fitness έδωσε στους καλεσμένους μια γεύση από την μοναδική προσέγγιση της One Shot στην activewear. Η εμπειρία δεν ήταν μόνο οπτική—οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν και λαμπερές μεταμορφώσεις από το glam bar και τα μοντέλα μακιγιάζ από την Illona Beauty.

IMG_6007.JPG

Στο ReFuel Bar, το αποκλειστικό Limited Edition Black Label Protein Shake ήταν το απόλυτο highlight της βραδιάς. Με την εντυπωσιακή μαύρη απόχρωση του, χάρη στον ενεργό άνθρακα, το shake έγινε τόσο δημοφιλές που το One Shot ανακοίνωσε ότι θα μοιραστεί τη συνταγή online λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Η Connie Christofi αποτύπωσε τέλεια τη διάθεση της βραδιάς: "Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ζωντανέψει η συλλογή στο νησί" Η εκδήλωση ήταν μια αληθινή γιορτή της τολμηρής οπτικής του One Shot, συνδυάζοντας μόδα, fitness και διασκέδαση με αξέχαστο τρόπο.

IMG_6009.JPG

IMG_6015.JPG

Η συλλογή Black Label, ένας εντυπωσιακός συνδυασμός υφασμάτων υψηλής απόδοσης και κομψών σχεδίων, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο FUELHOUSE στην Κύπρο και σε επιλεγμένους διεθνείς λιανοπωλητές. Με την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, η One Shot δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι μια μάρκα που αξίζει να προσέξεις, καθώς συνεχίζει να σπάει τα όρια της μόδας και του fitness.

IMG_6022.JPG

Με την δημιουργική της προσέγγιση και τα καινοτόμα σχέδια, το μέλλον της One Shot φαίνεται λαμπρό, και οι θαυμαστές της ήδη ανυπομονούν να δουν τι έρχεται στη συνέχεια.

Φωτογραφία: Lee Lee Media.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close